Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, June 5, 2011

Sate Kajang Haji Samuri

Malam semalam pergi dinner kat kajang.
Makan sate la kan apa lagi kalau kat kajang tu.
Cousin aku nak sangat makan sate arnab la, rusa la.
Aku ckp kesian kat rusa tu, kena sembelih.
So jawapan nye makan sate ayam je ok!
hahaha


Order 30 cucuk je.
Bukan ramai pun yang pergi makan.
Just my family, my cousin and of course la aku kena ada sekali!
Kalau aku kena tinggal mau bukit kat rumah aku runtuh sbb jeritan aku.
hehehehhe

with my adik busux haha

Tengah lapar apa lagi semua ni licin kot? 
hahaha

Air Oren.
Boleh lah untuk membasahkan tekak.


Sengaja bawak pi makan sate kajang sebab cousin aku kan orang JB,
kat JB mane ada sate Kajang, non ado.. hehe



4 comments:

nur afiqah hani nur afiqah hani said... [Reply]

tetibe rasa nk sate jgk :(

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehehe makan lah,, sedap auw :P

Siti Nadzirah Zakariah Siti Nadzirah Zakariah said... [Reply]

kat jb mmg xde. rase dye cm sate biasa ke?

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

xtau la,, tpi rse nye sedap sikit kot,, my cousin yg ckp :)

Exchange link

.