Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 5, 2011

DAIM tu nama orang ke?

 First time aku dengar nama DAIM di sebut,
aku terus terfikir ada sorang mamat ni nama nye aiem.
Lepas tu aku sibuk tanya DAIM tu apa weh?

Artis baru naik ke? Ensem tak?

Lepas tu dorang cakap cer kau google DAIM tu apa.
Ok lepas je aku google.. fine fine DAIM is a Swedish choc.
Ya Allah malu aku time tu nampak sungguh buta cokelat
hahaha

Last month, dengan muka tak malu, 
aku order kat someone suruh dia tolong belikan DAIM untuk aku.
Sebab kat Carrefour, Jusco semua tak ada jual DAIM.
Aku ingat nak minta Jusco try jual DAIM lah mesti laku kan! =D

Yeah DAIM sudah selamat landing kat tanah tumpahnya air liur aku!

Tak sabar nak tunggu waktu berbuka, akan ku gigit2 DAIM tu~

Ini half je aku tunjuk, dalam plastik banyak lagi.
Aduyaii perut aku terus bising bila nampak ini cokelat!!
Arghhh aku nak tidur lah, biar perut ni relax dulu. 
kih kih kih =D

22 comments:

0nenanina Vanilla 0nenanina Vanilla said... [Reply]

halo2 sedapnye~~meleleh air liur tgk..(^__^) tanx follow me..follow u back..nice blog..already klik2 ok

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehe yup meleleh air liur..
Thx! orang pontian kan? Sekampung lah kte hehehe :P

nabila nabila said... [Reply]

saya pun ada daim..
daim sgt2 laa sdap...

Cik Bell Cik Bell said... [Reply]

sedapnyer DAIM...huhu..nyam2..[pose2]

asnizaziz asnizaziz said... [Reply]

cokelat daim memang terbaiklah (kecur, tahan air liur) ^^

H.J H.J said... [Reply]

tak nak share ke cik feyqa daim tu..berbukak sesame..haha

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

daim tu nama org gak..haha..watak dalam citer juvana..

~ dekat airport ade jual daim kot. airport mne tah tgk hari tu.

tapi harga lebih tinggi dari kat langkawi.. better borong terus dr langkawi kalau ade kwn2 kt sane..

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

nak jugak daim, hehe XD

Mira Marcello Mira Marcello said... [Reply]

sedappppnya!

mana nak dapat cekelat daim nih selain kat Langkawi ekk?

Daim pun ada nama orang. dalam cerita Juvana ada lah ^^

pie pie said... [Reply]

suke giler dgn gule2 ni...ahahha.DAIM tuhhh...mmg best la....feyqa x pernh thu ke ? heehehe..
bnyk dpt kat langkawi la..langkawi kn kaya coklat

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nabila sangat sedap kan hehe 1st time rasa..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Bell yup kena sbr ekeke

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@asnizaziz tahan ye tahannnn~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@H.J HAHA berbuka sesama sbb nak daim je ek? hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Beeha B. yup kt airport ada tapi mcm tak perasan lak huhu..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@sergeant keroro ahaha mai lah sini :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Mira Marcello haha yup, selain kt langkawi boleh dpt kat ikea :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@pie feyqa twu tapi last feyqa pi langkawi 4 tahun lalu ahaha

Syazwan Che Deraman Syazwan Che Deraman said... [Reply]

sedap wooo..
nama sebenar dia adalah wan daim..hehe

welcome to my bloglist.

have a good day.
selamat berbuka puasa.

Xavi De Xavi De said... [Reply]

lorhh...gula2 ker...=..=
pakcik lagi la xtau bab2 mende nie...hehe

i am S!L4H.. i am S!L4H.. said... [Reply]

tetibe teringat daim jvana. haha

Princess Nusy Princess Nusy said... [Reply]

waaaah..ske3 coklat nyh..hehe =))

Exchange link

.