Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 6, 2011

Jangan Harap Aku Akan Kembali~

Ini kisah benar bukan rekaan semata-mata...


Suatu petang yang indah,di mana burung-burung berkicauan nyanyi lagu Lady Gaga, seorang manusia telah melawat bazar ramadhan hanya semata-mata mencari ROTI JOHN..



Dengan hati yang GEMBIRA manusia itu berlari-lari anak pergi mendapatkan gerai yang menjual makanan kegemarannya.Tak ramai orang yang beli, memang peluang yang bagus untuk manusia itu mendapatkan ROTI JOHN dengan cepat.Namun....

Oh NOOOO. Harga terlampau mahal! Umpama butik GUCCI yang menjual ROTI JOHN itu. Manusia itu dengan muka yang separuh masam separuh pahit meng-ORDER satu je ROTI JOHN, itu pun yang paling murah. Dalam hatinya berkata " patut lah tak ramai orang, ceitt aku telah jadi victim perempuan hudus ini! "
Selepas membayar harga ROTI JOHN itu, manusia itu terus memecut laju kereta Honda yang di pandunya sambil mulutnya terkumat-kamit kerana ...

Nak tengok ROTI JOHN yang di beli oleh manusia itu?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Scroll lagi ye!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ta daa!
Rasa? Boleh lah tak setanding dgn harga.
Siapa manusia itu? Fikir lah sendiri =p
Sekian~

12 comments:

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

"di mana burung-burung berkicauan.."

tergelak teringat cerita hantu kak limah. haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahah eh ingat lg eh hehe

soooooour soooooour said... [Reply]

yg part dialog tu ckp betol2 ke dlm ati je???brani betol kamu???

sab solhi sab solhi said... [Reply]

kreatif kartun tuh.. hahha

H.J H.J said... [Reply]

nampak macam tak sedap je..haha

Ibtisam Najmi Ibtisam Najmi said... [Reply]

mmg mahal..standard harga MURTABAK kat sini.kalau rm 3.80 tu,dah boleh beli 2,heheh.

My Name is Mar My Name is Mar said... [Reply]

ho-ho-ho...
Nak UNTUNG jek.. Teruk betul!

BTW,Student UM eh?
Samalah kita^_^

FOLLOW UP comment - Are U the ONE?

zieyzain zieyzain said... [Reply]

amboi mahalnyaa,..tp xpelah klu nak mkn kann,..ehehe..

Muhamad Zaki Zafir Muhamad Zaki Zafir said... [Reply]

xpe, beli sekali je.teringin jgk ni. :)

~belog gadis~ ~belog gadis~ said... [Reply]

wah, dah lame x makan bende ni. sedap nye sedap nye. :D

khansyaa' al khairiyah mohd ujang khansyaa' al khairiyah mohd ujang said... [Reply]

puasa second, harga boleh terima lagi. bila dah ramai org dok beli kat gerai dia, perghhh kemain lagi naek =="

Nizam Ijam Nizam Ijam said... [Reply]

hehe... harga barang naik kan.. nak buat mcm mana...hu2

Exchange link

.