Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, August 14, 2011

Feyqa Promote Blogger =)

Salam Readers..


Seperti yg korang tau, hari tu aku ada join segmen kotak bulat buat. Jadi hari ni bermula lah episode mem-promote blog kumpulan aku iaitu kumpulan 2, boleh tengok di sini -> KliK. Mari dekat-dekat dengar aku berceloteh tentang blog ahli kumpulan aku ok? =D

Ahli Kumpulan 1 -> Myera Nyera

Rasanya ini baru first time aku singgah kat blog dia. Blog baru kan tak salah aku? hehe so masih simple dimple lagi maybe next time dia touch up lah blog dia tu bagi lagi smart hehe =)

Ahli Kumpulan 2 -> Gadis Lily

Aku sudah terjah blog dia dulu-dulu lagi hehe. Blognya simple tapi kemas dan comel sangat lagi-lagi warna pink,salah satu warna yang aku suka. Blog dia best gak sebab ada toturial dan game! Dan yang penting mesti ada shoutbox sebab shoutbox tu umpama nadi blog kita =)

Ahli Kumpulan 3 -> skytech Belog

Aku suka blog macam dia, senang loading and tak berserabut dengan widget segala. Entry pun selalu update so memang blogger yang aktip la nie hehe. Oh ada shoutbox juga,bagus bagus I loike youu!

Ahli Kumpulan 4 -> Laman Sakura

Aku dah lama singgah lepak minum teh tarik kat blog ni. Blog ni even ada widget2 tapi tak semak dan loading pun cepat je. Entry pun banyak yang menarik2 gak. Shoutbox pun ada so memang bagus dan korang harus lawat blog ini!

Ahli kumpulan 5 -> Nama Saya Siti

Aku rasa aku pernah singgah blog ni dulu. Blog ni warna pink juga, header pun cute. Loading tak lambat dan entry pun best2 gak. Blog dia ada lagu, tapi boleh tekan PAUSE! Aku suka blog yang macam tu. Aku tak suka blog yang lagu tak ada butang PAUSE anda lagu asyik di ulang. So blog ini salah satu blog yang harus korang lawat =)

Ahli Kumpulan 6 -> Geng Corner

Blog ni pun aku dah pernah lepak minum milo ais semua. Kat sini pun ada banyak tutorial blog. Memang sesuai untuk new blogger yang nak mengedit blog mereka =) Entry pun best-best juga I loike! So jangan lupa lepak kat blog dia yeah?

Ahli Kumpulan 7 -> Cute Sahaje

Aku rasa ini first time aku lepak blog dia kot? hehe. Maaf lah I only hve a memory like a goldfish. Blog nye ok lah tak lah banyak widget sangat,tapi tadi loading agak slow la dear =( huhu Next time feyqa datang lepak lagi yeah.

Ahli Kumpulan 8 -> Shaherah

Aku pernah lawat and follow blog dia dulu. Warna blog dia hanya merah dan hitam. Orang Johor dan semuanya di Johor, kahwin pun nanti dengan orang Johor juga kah? hehe. Sama lah feyqa pun orang Johor juga, memang nak kumpul keluarga Johor nie hehe =) Kemas dan loading pun tak lambat, so I loikee!

Ahli Kumpulan 9 -> Azzah

Blog dia comel aku suka! Dia pun ada buat doodle and korang boleh trade doodle dgn dia if korang pun pandai buat doodle lah. Blog dia pun ada tutorial dan tips2 blogging comel. Nak tahu apa tips2 nya? Sila lah lawat ke blog cik azzah nie yeah =)


Fuhh akhirnya siap juga entry review and promote 9 blog kumpulan 2!
So korang boleh lah start BW sekarang yeah? 

Sekian =B



14 comments:

Shaherah Shaherah said... [Reply]

wah wah.. kte group 9 ea.. baru tahu ni.. heheh..

cik mot cik mot said... [Reply]

thx sbb share.. lepas ni bole la follow diorg punya blog jugak..:)

cik mot cik mot said... [Reply]

bydaway.. jgn lupe join GA first mot.. :) first time wat GA.. hehe

Murnie Murnie said... [Reply]

heyya ,, thanks for promoting .. nanti sy promote group kite ..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

Cik mot orait dear :)

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

tak sempat join haritu, huhuhuhuhu T_T

Shaherah Shaherah said... [Reply]

shera pun dh promot au.. hehehe

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/promote-blog-bermula-ok-yeayyyyy.html

c genk bah ne c genk bah ne said... [Reply]

wah dia dah promote genk lah hehehe..

dah promote

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/si-kacak-dan-si-jelita-kumpulan-dua.html

Memey Baharom Memey Baharom said... [Reply]

besttnyeee ;)

Murnie Murnie said... [Reply]

heyya!! munie da promote !! try laa usha2 ..

http://cutesahaje.blogspot.com/2011/08/saye-nak-promote-juge-v.html

MissCt a.k.a MuqDeq MissCt a.k.a MuqDeq said... [Reply]

tQ2.. MissCt da pr0m0te jgk taw.. :)
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kumpulan-2-kb.html

Paris Hilton (xila) Paris Hilton (xila) said... [Reply]

kite nk pomot blog kite jelah kt cni...hihi

http://puncakparis.blogspot.com/2011/08/jom-cantek-macam-liyana-jasmay.html

Ezad Skytech Ezad Skytech said... [Reply]

ahli kumpulan no 3 datang lapor diri..hee..

aktif jugak la..hari2 mesti jenguk blog..(^^,)

Mr.Thinker@Ali Mr.Thinker@Ali said... [Reply]

group 7 datang melawat. kekeke. :)

Exchange link

.