Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, September 6, 2011

Dapat Juga Apa Yg Di Idamkan yee~

Salam Readers~

Lagi 5 hari aku nak naik sem 3, boleh plak demam panas T_T sedihnyaaa sebab nak prepare barang-barang pun mcm kura-kura bila ade tenaga baru boleh kemas2. But I need to be strong if tak memang 24 hours straight aku akan tidur mcm kelawar OKU hehe.


 Tadi kawan aku plak mesej aku cakap UM dah tersenarai dalam 200 World Uni Rankings.UM berada pada anak tangga yg ke 167 (ayat mcm carta lagu lak). Bagus lah macam tu sebab itu VC UM nak kan kami sebagai pelajar UM pun tumpang gembira lah sebab makin famous lah Malaysia nanti heee~ 

If korang nak baca lebih2, boleh tgk kat sini The Star

It moved up 40 places to 167 this year compared to 207 in 2010.

Aku memang tak larat dah nak taip panjang2 lagi-lagi bila otak aku terfikir naik je sem baru terus ada lab selama 6 jam tuuu~ perghhh habis skru2 kaki aku tercabut!
 Dugaan ey dugaan~

14 comments:

asnizaziz asnizaziz said... [Reply]

wah tahniah UM! huhu..tapi betul la, malas gile nak balik u..@@

cik asam jeruk cik asam jeruk said... [Reply]

chaiyok2..selamat belajar! :D

Heartless Heartless said... [Reply]

beeha: Uitm 601 tu hebat juga la dari xde langsung ..hik3x..UM mmg sokmo hebat...

syg uitm...heee.. :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@asnizaziz betull tu sgt2 mls :(

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cik asam jeruk hehe tq :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Heartless syg malaysia haha

cik violet cik violet said... [Reply]

UKM makin corot? huhu

Myra Jay Myra Jay said... [Reply]

Tahniah pada UM :)

Moga cepat sembuh & tahniah melangkah ke sem baru..

Memey Baharom Memey Baharom said... [Reply]

wahhh . abangmemey duk UM jugak sebelum ke jepun. ehehhe

sha my heart sha my heart said... [Reply]

tahniah.. =)

bunbun bunbun said... [Reply]

hi senior! me kolej 12 lagik. hahah

ILA SYAMILA ♥♥ ILA SYAMILA ♥♥ said... [Reply]

hadoih um ? habis usm camne ? alalaa ni rupenye yg kwn kite mksdkan haih. em hai feyqa ! rindu ! XD

Ema Razali Ema Razali said... [Reply]

semoga cepat sembuh :)

hira hira said... [Reply]

congrates! :D

Exchange link

.