Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, September 4, 2011

Rejeki Raya weee~



Salam Readers~

Macam mana raya korang tahun nie? Best ke tak best?Bagi aku best la gak cuma tak se-meriah macam masa aku budak-budak dulu lah. Sebab masa aku kecik dulu, abg n kakak sedara semua masih sekolah lagi so memang layan lah main mercun semua nie. Now masing-masing dah kahwin ada anak tak kan nak jadi macam budak-budak lagi kan huu~ 


Setiap kali raya, aku memang suka tukar handphone baru. Sebab itu je alasan yang aku boleh pakai dekat my parents konon bila raya kalau boleh nak semua benda baru heee~ So at first aku nak beli BlackBerry tapi bila  tanya punya tanya dekat tokey kedai, dia suggest Sony Ericsson XPeria Play. First time aku pegang Xplay nie, perghhh terus cair cuz dah la screen HD then bentuk pun almost sama macam PSP Go! cair cair


 phone + psp go ! 
Good combination bebeh~


Jakun kejap hee~ 

Dulu aku ada PSP tapi dah lama arwah menda alah tu, so dengan ada nya xplay nie, memang sesuai untuk peminat game macam aku! Hp ni pun pakai android, mcm itunes gak so senang lah sebab aku dah biasa pakai itunes so i think takde problem kot pakai android. Aku rasa kalau aku beli BlackBerry maybe aku akan menyesal sikit kot sebab.. macam2 sebab tokey kedai tu cakap heeeheee~

 Aku masih kat kampung lagi, so masih ramai lagi tetamu datang kat rumah atok aku.. biasa lah kawasan desa kan tetamu memang tak putus-putus datang hehe. InsyaAllah esok lusa aku akan balik ke K.L balik yee heee~

Selamat Makan Kuih Raya Bloggers ^_^



10 comments:

.fahmi. .fahmi. said... [Reply]

pergh..bru je hp tu kuar kt psarn...caya lah!

btw, skrng ni tgh survey hp ape yg bgus...nk tnye, ape tokei tu ckp pasal BB?

Lea IsNaw! Lea IsNaw! said... [Reply]

wah2..ade henset raya tuhhh

SyASyA SaNi SyASyA SaNi said... [Reply]

alaaa...nak gak hp baru! ;P

Miss Sunshine Miss Sunshine said... [Reply]

macam menarik lah hp ni... ^_^

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

pehhh best nye dpt enpon baru..

LaLa LaLa said... [Reply]

canteq nya fon, pinjam bleh? hehehe :))

LaLa LaLa said... [Reply]

canteq nya fon, pinjam bleh? hehehe :))

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

jeles!!! nak jugak xperia play, huhu T__T

yayath yayath said... [Reply]

wow...nak jakon kejap la...hehe

cantik..

cik asam jeruk cik asam jeruk said... [Reply]

perghhh..mantop..cikasamjeruk setia ngn N70 nih..kui3

Exchange link

.