Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, October 29, 2011

Sibuknye kau sampai berbulan-bulan tak update!


Salam Readers~
Eh sat, ada lagi ke readers? sebab dah lama gila aku tak update blog! Al-maklum lah sibuk belajar cara-cara nak buat bom nuklear kat U.M nie hehe. Actually aku sibuk dengan makmal kimia selama 7 minggu. Lab report semua beratur nak kena submit this week. So terpaksa la ignore dunia ber-blogging nie dulu...

Sepanjang 2 bulan aku tak update blog nie (lama gila?), macam-macam perkara berlaku. Tapi the latest one is my birthday on last 24 october hari tu~ Tak banyak aku dapat hadiah tapi yang best semua orang yang rapat dengan aku ingat tarikh keramat tu! hee~ 

Sebut pasal hadiah, aku sedar makin tua makin kurang lah aku dapat hadiah. Maybe sebab duit dalam poket makin lama makin kembung kot! muahaha 

From my parents!
 Body Shop stuffiezzz~


From someone =p 
Suka patung tu cute if compared with other kidrobot~


From my coursemate.
Photo album yg cute mute~


Ice Cream Mug
From a friend of mine juga.
Comel sangat2 tau sebab yg biskut tu adalah sudu!


Hanya 4 hadiah je yang aku dapat bila umur nie dah mencecah 20 tahun huhu~ If nak dibandingkan sewaktu aku berumur 10 tahun.. jauh bebenor beza nya! Berlambak-lambak hadiah yang aku dapat and mostly I got TEDDY BEAR je! Ceitt nyampah aku asyik-asyik teddy jemu tau tengok binatang hidung muncung tu huu~

Sekian =)



4 comments:

Cinderella Cinderella said... [Reply]

wow bestnya dapat hadiah best2..!!!

fieqa kira ok lah tu kawan2 gn parents nak bagi hadiah..!!
ainie nak beli barangan bodyshop pun merangkak :(

asnizaziz asnizaziz said... [Reply]

happy belated birthday n welcome back.hehe

B33HA LoV4to B33HA LoV4to said... [Reply]

Beeha ingat kot 24 oct..sebab feyqa pernah tulis dekat blog....entry pasal ehem2..hehe..

hira hira said... [Reply]

ehem ehem. banyaknya hadiah kak oi. saya dapat 2 je hadiah. huhu

Exchange link

.