Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, February 11, 2012

Chat di Chatime

Salam Readers~


Korang suka cool blog tak? Aku pon suka sangattt lagi2 tambah black pearl. Tapi yang tak best cool blog dekat rumah aku kedekut pearl lah. Letak ciput betul sampai tak puas aku nak gigit2. So tadi aku pergi jusco then ternampak satu makcik ni beli air chatime. Wah terkejut aku tengok pearl dia banyak sangat okeh! Bagi peminat pearl macam aku ni impossible lah kan tak nak try? heheee~

Variety of choice..





Aku beli size L RM6.90 then aku request nak pearl so total RM7.90
Banyak kan pearl dia??

Enak di makan dengan donuts tau =P


Kesimpulannya lagi sedap dari cool blog tapi setanding dengan Bonjuk Tea! =p

15 comments:

cinta siswi cinta siswi said... [Reply]

terliur... feyqa belanja siswi keyh.. :P

#cool blog kt sini pun pearl skit..
:(

emy|farid emy|farid said... [Reply]

suka pearl gak.sedapppppp
suka YOYO nama kedai tu, buat air gini gak. hehe

ezzah junsu ezzah junsu said... [Reply]

sy suka chatime !!! milk tea dia unik dan sedap !

iezatiy nadhya iezatiy nadhya said... [Reply]

yummy

H.J H.J said... [Reply]

nampak macam tak sedap je...kah3

B33HA LoV4to B33HA LoV4to said... [Reply]

Bonjuk Tea mahal je lebih..tapi rs same je mcm cool blog..hehe..chatime ni xpnh jumpe la plak..kt mne je ade erk..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cinta siswi hehe cool blog mmg kedeks :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@emy|farid yoyo xprnh dgr.. mst sdp kn ehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ezzah junsu kan3 :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@iezatiy nadhya hehe yum3 :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@H.J jgn judge luaran hahaa

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@B33HA LoV4to klu kl byk kt mall hee

Adila Saidi Adila Saidi said... [Reply]

suka cool blog jugak:)
kalau jumpa je mesti beli.
lepas nih try chatime tuh pulak lah :)

Edy Zaidi Edy Zaidi said... [Reply]

cool blog sedap...tp sejuk sngt la...bergegar otak...huhu

Munnafendy Munnafendy said... [Reply]

aduhai menggoda sungguh =)

Exchange link

.