Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, February 13, 2012

Lepak Kat Bangi

Salam Readers~

Sepatutnya hari ini adalah hari pertama aku jadi pelajar sem 4 di UM. Tapi apakan daya aku masih berada di rumah sebab aku memang tak dibenarkan sambung sem 4 di UM tapi di tempat lain ekeke. Bosan memang bosan lah kan :( Bila dah bosan tu memang macam2 alasan la aku ajak mak aku keluar cuci-cuci mata hehe. At 1st nak pergi Jusco ingat nak tengok wayang, tapi kat rumah banyak lagi DVD aku tak tengok so macam malas lak. Sudahnya aku ajak pergi mengembung kan perut dekat Bangi Kopitiam. Aku tak pernah lagi makan kat sini tapi parents aku selalu aje minum pagi kat sini setiap kali aku kat hostel. Kalau aku balik rumah pandai lak bawak kat MCD breakfast padahal aku teringin nak makan kat sini sebab dgr citer owner dia malay heh~

Macam2 makanan/minuman yang buat air liuq aku menjejeh2 tapi mujur sempat lap la ekeke. Tengok gambor lah eh penat lak nak taip hari ni, jari nak bermanja gak sekali sekala ekeke

Nama je bangi tapi bukan kat Bangi pun~

Menu

Ehem colourful beb air tu

Jelly Ball Honey Dew

Ipoh white coffee 

Tuna sandwich  

Chicken chop rice

Choc peppermint 


Harga? standard kopitiam lah, tak mahal tak lah murah gileeee hehehe~

4 comments:

Azura @ cik buaya Azura @ cik buaya said... [Reply]

wah2 menu yang mengecurkan air liur :) len kali ajak skali hehehehe

Adila Saidi Adila Saidi said... [Reply]

hadoi, mmg meleleh tgok gambar tuh semua :)

Nur Amni Nur Amni said... [Reply]

amboi sedap ! :)

H.J H.J said... [Reply]

tak nak belanja ke puteri?

Exchange link

.