Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, May 20, 2012

mari bershopping!


Hari minggu aku memang rajin keluar. Tapi tu dulu masa mula-mula baru sampai Korea. Tapi lepas 3 bulan kat Korea, aku malasssss sangat nak keluar! haha. Di sebabkan internet dekat dorm tengah upgrade kot so takleh on9, aku pun kebosanan lah. Nak msg bf mmg tak lah msg pun yang penting2 je sebab kena charge rm2 1 msg. nak tengok movie internet takdok. So pe lagi nak tunggu, mari kita keluar shopping di nandaemun and times square =p


Tak pernah naik train macam ni sebab train ni pergi tempat jauh dari Seoul je T_T

2 comments:

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

nk ikot g sopink!
hehe

xila riston xila riston said... [Reply]

sopink kan sy adiah!! hehe kim slm kt oppa!! hehe

Exchange link

.