Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, January 31, 2013

4ulan bersama dengan kekasih baru.


Hari ni genap 4 bulan my baby choco bersama dgn fyqa! Cepat betul masa berlalu.. rasa macam baru 2 minggu je baby choco ni dihadiahkan kat fyqa. Bila ada my baby choco ni, senang sikit nak beronggeng sorang2 haha kalau tak terpaksa suruh mama fyqa bawak fyqa jalan-jalan, kesian dia huhu. Tapi bila fyqa da ada baby choco ni, fyqa jadi driver.. mama fyqa lak jadi big boss! haha


Masa ni baru je 2 hari dia dgn fyqa hehe. 


Nama bebear ni si puteh sebab bulu dia puteh haha. Memang fyqa saje letak bebear ni dalam kereta so nampak la owner kereta ni seorang perempuan yg suka bear! heee~ Btw thx kt bakal tunang sebab sudi beli bebear yang berharga RM200 ni dekat Steiff one utama. At first terkejut gak why mahal sangat, rupanya bear ni made in germany and handmade lak tu... tu yg mahal. Pape pun fyqa mmg appreciate apa2 gift yg orang bagi, lagi2 kalau orang yg fyqa sayang hikhik! *mood gataii 

13 comments:

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

nak naik jugak baby choco akak XD

waaa sweetnye dapat bear handmade from germany tu . mahal gilaa :O

ANISRAHIM ANISRAHIM said... [Reply]

Selamat pengantin baru! hehe sape yg kasi baby choco ni? untung xyah keluarkan duit sendiri :D

cha cha said... [Reply]

Wah dua dua kesayangan kan. Jaga elok elok :)

aNiss :):) aNiss :):) said... [Reply]

lama tak singgah sini. wahh mahal betul bear tuu, untunglaa bakal husband bagi :D

cik fadh cik fadh said... [Reply]

mmg best ade kereta sndiri nak2 lg kite gegirl ni kaki shopping..hihi

saedah syakir saedah syakir said... [Reply]

tahniah, minat untuk menempah bunga telur yg xclusive boleh check it here http://cherryblossombeadsdesign.blogspot.com

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@sabella mohamad ehehe jemput lah naik :D

aah mahalkan terkejut memula tu huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ANISRAHIM pengantin? haha belum lagi la dear, Insyaallah soon doakan..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cha betul2.. setuju dgn sis :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@aNiss :):) yela fyqa pon lame x update blog T_T

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cik fadh kan setuju! haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@saedah syakir okay :D

ayut ayut said... [Reply]

wow....mahal + tsyg bg mau tersimpan rapi kot..hihihi...dpt kete mmg jauh lg la perjalanan... ^^

p/s: lom bt pape lg preparation..tak tahu nak start mne ==!

Exchange link

.