Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 1, 2013

Teringin lah pulak!

Salam readers.. recently fyqa terasa nak makan ice cream ben jerry ni.. Kat mana nak cari eh? Dengar cerita cold storage ada jual tapi tak pasti semua cold storage ke apa.. Harap sangat ada jual kat cold storage one utama.. nak dating dgn en.bf esok before tukar status jadi en.tunang minggu depan Insyaallah. :)

Ice cream ni famous kat luar negara.. ala sama je macam baskin robbins & haegen dasz (betul ke aku eja? ah lantok lah hee) semua tu.. Tapi kat Malaysia ni susah sikit nak cari. So harap2 adalah dekat OU, boleh minta en.bf belanje hahaha! *mood nakal

11 comments:

Miss Hidy Miss Hidy said... [Reply]

sedapnya..rase x penah nmpk ben&jerry kt cini..

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

mak oii . akak sebut je bella terus teringinnnnnn jugak nak makan . huuu bila la nak ada encik bf jugak ni . nak pau siap2 . kehkeh

Syazana Nazri Syazana Nazri said... [Reply]

sedap ke? tapi, mesti mahal. eh, nak tunangg? TAHNIAHHH! :*

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Miss Hidy tula tgk pown dh nmpk sedap kn hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@sabella mohamad kan sis tgk pown teringinnn sgt hehe.. wah nti kang bf pau bella hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Syazana Nazri aah mahal.. tapi myb sedap kot hehe. tq ye :)

cha cha said... [Reply]

edap nomnom. wah dh dekat dh eh excited tak? :D

emieysandra emieysandra said... [Reply]

Sedapnye ice cream! Tp emiey xleh mkn,sobsss~

Syazana Zainn Syazana Zainn said... [Reply]

selalunya susah nak cr eskem gini.

Kila Lala Kila Lala said... [Reply]

Kila tau dekat cold storage KLCC ade jual....waaaa bestnye die nak bertunang dah. Congrats in advance awakk.... :)

xila dot xila dot said... [Reply]

mcm xpernah nmpk je..ate ce gugel hehehe ;p

Exchange link

.