Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 5, 2013

Ayu's Felt Craft



Salam Readers! Hari ni fyqa nak join 1 segmen yang fyqa rasa hadiahnya menarik iaitu felt craft product. Nak buat fyqa takot tak jadi, so kalau orang bagi kita, sudah tentu fyqa excited sebab cantik! Tak caye? cube tengok........


Hard Disk case. 
siapa suka pororo? Fyqa dulu tak tau pororo ni apa, bila study kat korea baru tau yang pororo ni famous gak hehe *nampak sangat tak layan cartoon*


Keychain Burung yang cute!
Cube tenung mata burung ni dalam2, bersinar kan?! maybe burung ni pakai contact lens kot hehe. 


Yang ni fyqa paling suka!
Comelkan? fyqa memang suka sangat kat kucing, takleh nak bela sebab allergic dgn bulu kucing :( kena bela kucing mainan jela nampaknya :( kalau dapat craft kucing ni pon besh gak =P hik3


So sesiapa nak join sila ke sini ye ------> Ayu's Felt Craft


Tarikh tutup : 16 feb 13


Join jangan tak join!

7 comments:

LITTLE NUUR LITTLE NUUR said... [Reply]

wow!
thanks sudi join :D
nantikan result ye :D

ayeen muhammad ayeen muhammad said... [Reply]

nak join..heeeeeee

aNiss :):) aNiss :):) said... [Reply]

nak pororo tuu !! comel :D

misz sheyla misz sheyla said... [Reply]

pororo comel..........

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

comelnyaaa . bella pun suka kucing . dulu bella tak allergic dgn kucing . ok je . skrg ni allergic . tsk .

all the best akak ^^

Mimi Azirah Mimi Azirah said... [Reply]

gud luck ye

AyuInsYiraH AyuInsYiraH said... [Reply]

salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa singgahlah ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-ayus-felt-craft.html

Exchange link

.