Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 5, 2013

Balik Kampung yeay!


Salam Readers.. Fyqa hari ni kena kemas barang2 nak bawak balik kampung. Insyaallah esok balik kampung.. tak sambar nak jumpa tok ne! *orang johor panggil nenek.. tok ne* Fyqa tengok tok ne suka sangat bila fyqa cakap yg fyqa nk buat majlis pertunangan dan majlis akad nikah nanti kat rumah dia. Yela mana taknya, dekat 10 tahun rumah dia takde lagi buat kenduri meriah2 macam majlis bertunang or majlis nikah.. 

Bila atok fyqa happy, dengan pantasnya dia mengemas rumah! Semua sawang, habuk dia bersihkan padahal fyqa dah cakap jangan kemas sangat nanti atok penat, tapi tulah excited sangat sampai tak kisah nak kemas cuma dia kemas slow2 la.. So fyqa balik ni just tukarkan langsir dan cadar katil baru takut orang nak tumpang solat terkejut tengok cadar lama kan hehe. 




Barang2 nak bawak balik separuh dah kemas. Tapi fyqa tgk mcm banyak sangat barang nak bawak balik lagi2 barang hantaran dgn dulang. Risau kereta tak muat huhu! Mujur lah kura2 fyqa dgn rumah dia, fyqa tinggalkan kat dekat aunty di johor. If tak, mesti tak muat punya lah barang2! huhu. Agak2 kalau sehari dua ni fyqa tak update blog.. paham2 lah ye fyqa busy sikit sampai nak update pon tak sempat :( Tapi kalau sesiapa yg ada instagram, boleh add fyqa.. maybe fyqa active kat instagram tau... ---> imeiqa 
add jangan tak add tau! hahaha 


Barang2 yang wajib di bawa! hehehe =)

p/s : Doakan perjalanan fyqa balik ke kampung dgn keluarga selamat ye AMIN! =)


8 comments:

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

have a safe journey dear=)...n slmt bertunang...=)

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

take care kak . bestnyaaa nak tunang . ehh . hahaha .

nervous tak kak ? ( tanya kali ke sejuta :P )

mirah & isyam mirah & isyam said... [Reply]

best ny balik kg. hve a safe jney fiqa. nnt update psl tunang tau, tak sabar nak bc. heheh

ayeen muhammad ayeen muhammad said... [Reply]

feyqa.
wahhhh seronok la...nk bertukar status dah... semoga selamat semuanya.. amin

hana hadi hana hadi said... [Reply]

owh, buat majlis tunang kat kampung ek.. jenuh jga nak berkemas tu.hehe

cha cha said... [Reply]

wah bestnya balik kampung hati hati tau :)

aNiss :):) aNiss :):) said... [Reply]

wah selamat berkampung yaa :D

Mimi Azirah Mimi Azirah said... [Reply]

bestnye nk balik kg

Exchange link

.