Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, May 12, 2013

2 in 1, happy and excited!

Salam Readers~ 

Tadi fiqa keluar dgn family and en tunang ke One Utama. Main point ke OU nak celebrate mother day even for me everyday is mother day hehe. Fiqa dgn en tunang belanje my parents dekat The Garden Cafe sebab dari dulu fiqa memang suka makan dekat situ hehe. 

Makanan dekat the Garden Cafe ni tak lah mahal sangat cuma yang paling nyampah bila tax dgn service charge lagi mahal dari harga makanan heeee. Tapi nak wat cmne sebab makanan kat situ ada yang fiqa minat, so layan kan ajelah~ hehe

My fav food, Chicken Teriyaki heee~

Oh sebelum pergi makan, fiqa sempat lagi mencari kasut utk di pakai masa nikah nanti. Rasanya tak susah nak cari sebab baju nikah fiqa warna putih. Banyak yang sale lagi2 dekat Parkson. Bila dah terjumpa kasut yang fiqa rasa, tanpa toleh kiri kanan terus zasss merembat takut ada orang berkenan sebab masa tu size 8 tinggal 1 je huk3. 

Nak tunjuk kasut yang fiqa beli tu macam tak best lak sebab tak surprise la kan hehe, tapi kasut tu brand lewre, warna putih2 silver kot then ada ribbons kat bahagian depan. Size 3 inch kau!! Fiqa paling extreme kasut just 2 inch je huhu harap2 boleh survive lah masa outdoor photoshoot after majlis nikah nanti huhu. 


Kasut ni chantek kan? tinggi lebih kurang sama, part ribbon dah sama tapi no pearl hihi =)

P/S : Kat mana nak beli props yang murah2 macam 10 batang RM15 ke hahaha malas dah nak DIY macam masa bertunang hari tu hew3


3 comments:

cha cha said... [Reply]

happy mothers day to ibu feyqa. feyqa first time sis dgr makan kt garden sedap. selalu sis baca review and kawan ckp tak sedap menyesal makan kat sane tu yg nak try takut haha

wah wah dh shopping kawen ye? mesti hati berbunga2 kan skrg. baju kawen putih? niceeee

anis suryanie anis suryanie said... [Reply]

gojes la dear..akak pkai flat shoes je.. nti reception bru pkai y tinggi2.. hehe..

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

bes nye buat preparation.ehehe..ifnir follow feyqa :)

Exchange link

.