Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 16, 2013

Full House Voucher


Salam Readers~

For the first time fiqa berjaya membeli voucher dekat Groupon! yeay! *big clap* Before ni rasa takut nak try beli barang2 thru groupon, jackcow ke etc. Lagi2 kat hostel ni wifi slow macam kekure. Kalau ter-submit application banyak kali habis pokai aku. huhu. Tapi, hari ni terpaksa ku gagahkan diri untuk menekan butang purchase sebab ternampak voucher fullhouse cafe! Well makanan sedap + murah! I cant resist woo~ Beli RM49 tapi dapat makan makanan yang berharga RM100. Jimat RM51 hew3. 

Aduh sedapnye steak itu~





  • Redemption period: Jun 26, 2013 – Sep 30, 2013.
  • Bookings must be made between Jun 23, 2013 – Sep 27, 2013.
  • Min. 3 days prior booking required. Bookings subject to availability.
En tunang yang excited lebih huhu mentang2 lah orang nak belanje dia makan grrr~

P/S : makin dekat nak kahwin, makin kuat aku mengidam nak makan makanan yang mahal2 dan berlemak... acener nak kurus? acener nak saving duit ? aigooo apa la nasib student macam aku, takde gaji bulanan tapi asal banyak duit kat poket, tangan ni cepat je nak perabihkan duit huhu~ *babap tangan yang comel nih* =P

6 comments:

Miss Hidy Miss Hidy said... [Reply]

Serius..
Nak beli jugaklah..
Dulu penah beli voucher Manhattan Fish Market..mmg bestlah murah.

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

besnyeee

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

untung kan beli guna groupon ni :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Miss Hidy hehe yeke ala fiqa byk dh trlepas yg best2 tp xpe pasni kalau ada yg beh lg confirm beli hik3

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nabila azmi mmg best dear

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@wawa syaida tahu xpe hehe :D

Exchange link

.