Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, May 27, 2013

Hantaran 90% Done!



Salam Readers~

Sekarang dah boleh senyum sikit sebab hantaran untuk fiqa dan tunang dah selesai. Cuma tinggal kasut en tunang dan makanan mcm cake & cokelat je belum lagi. Kasut hantaran tak tahu bila nak gi sebab kena cari dekat bandar huhu. En tunang nak kasut red wing, ish ngada betul nak boots bagai nyampaahh haha.

Semalam tunang fiqa balik ke Johor sebab nak uruskan borang nikah, buat HIV test dan yang paling lega sekaliii bagi barang hantaran fiqa kat mama dia! Memang fiqa risau betul bila barang hantaran utk fiqa ada kat rumah fiqa, takot terhilang barang ke habis kena ganti kat en tunang sebab barang2 hantaran fiqa 100% en tunang bayorrr, barang hantaran dia 50% je yang fiqa bayar. haha! *well, im still a student, what da ya expect ? hew3 =p *
Fiqa siap pesan kat en tunang, kalau singgah kat R&R jangan lama2, sebab total 5 barang kat atas tu je dekat RM8000... kalau hilang gelang emas dengan beg LV tu memang 3 hari 3 malam menangis sebab 2 barang tu harga beribu, yang macam kasut&sunglasses MK or jam just cavalli by roberto cavalli tu hilang takpe lagi sebab yang paling mahal antara 3 tu kasut MK je tu pon tak sampai seribu... hew3. Lepas sampai JB, en tunang siap mesej cakap dia tak puas lepak dekat R&R, ehehe padan muka siapa suruh nak lepak lama2 sangat =P

Hmmm, lepas barang hantaran, mesti terfikir pasal dulang hantaran kan! even lagi 3 bulan lebih nak nikah, tapi dulang hantaran tak prepare sangat. Hias baru sikit2 je, hmm tu yang merisaukan fiqa sebab lepas ni busy sangat ala-ala career women gituww ahaha padahal praktikal je itu pun just 2 months... hmmm tengok lah macam mana, kalau rajin boleh start dengan gubahan bunga itu pon kalau gubahan tu menjadi! hehe =D

8 comments:

misz sheyla misz sheyla said... [Reply]

mak haih..hantaran aje dah mkn 8ribu..huahuahua...memang betul2 puas hati lah kalo hantaran cenggini

anis suryanie anis suryanie said... [Reply]

wahhh! dgr LV je sume dh expect mst mai riban2.. hehhe... utgla ade y sponsor.. hantaran feyqa tu sis boleh buat byar sewa dewan kat dewan seri endon kat presint8 tu tau... hehe.. mst lega sket kn, sbb byk y dh setel.. ;)

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

erk 8k utk hntaran je?
ok fengsan..

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

besnye dh nk ciap dh hantaran dia.. ^_^

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@misz sheyla alhamdulilah sis, tp tunang fiqa yg nak belikn, fiqa terima je huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@anis suryanie hehe tunang sponsor sis, kite ni student lagi memang xkan ada duit nak beli lv ribu2 huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Ezy aah tapi untuk dia total 5K pon tak sampai haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cheekychubbycutegirl kann! dh tyh pening2 hehe

Exchange link

.