Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 30, 2013

Props for Wedding!


Salam Readers~

Korang mesti suka props yg comel2 bila korang pergi wedding kawan2 ke cousin ke or siapa2 jelaa.. betul tak? Fiqa suka bergambar dengan props2 ni but unfortunately so far fiqa tak pernah jumpa photobooth dekat wedding yang fiqa attend *nasib badan* =(

If korang baca entry bout my engagement, fiqa cukup rajin buat DIY props. Masa tu tengah cuti sem, excited betol nak bertunang tu yang buat props sendiri sampai 15 props kot haha. But then untuk majlis nikah ni just majlis keluarga je, tetamu pon maybe around 250 orang or lebih sikit and fiqa pon time cuti sem ni ada praktikal so memang layak sangat lah tempah props thru online huhu  *sebenarnya malas dah nak DIY haha*


Comel tak?? tapi nak design lain sikit dari ni haha

Fiqa order 12pcs RM50 free post. Pattern memang cute sangat! Fiqa tak tahu lah mahal ke murah, tapi design memang cantik tertarik dia memang dabooom lah and wording tu kita boleh design sendiri. Lagi pon en tunang yang bayorr fiqa tolong order jeee, sama macam mock up cheque tu, en tunang gak yang membayor nye, my job just tolong order and bagi details hew3 oh lupa nak cakap mock up cheque I dah sampai youuuu =D



My mock up cheque ada kat dalam gambar niiii, cer teka mana satu? kalau betul dapat big clap from me hehehe =P

P/S : banyak barang2 utk nikah dah beli. Lega rasanya sebab prepare awal even hari nak nikah lambat lagi.. lambat lagi?? haha *panggg*



17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

mls buat leh order je skg..hihi

mirah & isyam mirah & isyam said... [Reply]

suke la baca blog fiqa ni. full of wed preparation. blh mirah jd kn sumber nnt, hihihi.

100 ari lg ?? dah x lama tu. hihi

misz sheyla misz sheyla said... [Reply]

haah...serius kalo g wedding suke g photobooth....propnye comel ke tak comel ke..tetap serbu...hehehe

♥ CIKZEK ♥ ♥ CIKZEK ♥ said... [Reply]

klo ade mse lah la wt sndiri kan. klo xpon, beli aje sng. heee

anis suryanie anis suryanie said... [Reply]

sis pun suke diy menda2 alah ni.. tapi bile rajin la.. bile malas.. jgn harapla.. ni nak nikah lagi 2mgu, still xbuat ape lgsung pun lagi utk wedding props.. tapi kalau buat pun mgkin y simple2 je la.. sbb nikah je pun.. hehehe

LiNda LiNda said... [Reply]

order dgn kad kahwin fizie ke..linda pun order props dgn vendor ni..hehe, owner dia nice kan..memang cun hsil keje dia :)

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

seronoknyee order je en tung byor..hihihi.. prop cutesss

cha cha said... [Reply]

macam mahal je feyqa. buat sendiri lagi jimat. lagipun banyak free template kat internet. ni mesti takde masa kan hehe

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Bes2..bgmbr smbil pegang prop.huhu.teringat plak.ifnir dh buat props cmni time tunang haritu.so nti kawen xbuat dh..hehe..

**sempat lgi kot ifnir nk cari idea..hihi

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

comel kan posing dgn props yg comel2 tu...semua tu nanti jadi sweet kenangan nanti...mesti tengah berdebar2 kan :D

Dkna Abza Dkna Abza said... [Reply]

order kat mana nie?

PuanZaniff PuanZaniff said... [Reply]

bila dh kawen t teringat balik time2 bz wt persiapan ni best sebenarnya..walaupun nampak cm penat je..kannn..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nuyui a.k.a miss YUI hehe betul!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@misz sheyla kan! hehe p so far xpnh jmpe.. pnh jmpe dkt engagemnt sndri je hak3 :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@♥ CIKZEK ♥ betul2 hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@anis suryanie hehe betul tp fiqa nikah dlu majlis kemudian.. rasa mcm nk ada props juga utk brgmbr dgn kzen n outdoor hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@LiNda hehe betul3 :)

Exchange link

.