Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 7, 2013

Giveaway I Love U Chocolate





Salam readers... 

Rasanya dah berbulan2 fiqa tak join giveaway.. so now fiqa terasa nak join lak this contest.. Why fiqa tergerak nak join this contest?? Sebab kalau fiqa menang this contest and dapat chocolate "special", fiqa nak kongsi cokelat ni dengan en tunang and cokelat tu bertulis "FiqaFaiz love 4ever" hehe dan if tak menang yg special pon xpe, still nak kongsi dengan en tunang gak... 

contoh! 

So if korang nak join this contest, klik banner atas sekali tuh ye or click je ----> HERE! HERE! Tarikh tutup 13 JUN! Good luck guys =)

5 comments:

HaniesSofea_98 HaniesSofea_98 said... [Reply]

hye...dri segmen yang sama... gud luck ye..visit me back :) http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

HaniesSofea_98 HaniesSofea_98 said... [Reply]

hye...dri segmen yang sama... gud luck ye..visit me back :) http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

muslimah sejati muslimah sejati said... [Reply]

assalamualaikum , melamar sini :D jom singgah blog saya (: ALL THE BEST :D

http://awekbananana.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Nur Aqilah Nur Aqilah said... [Reply]

hey, singgah dr segment sama. jom singgah blog sy. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Rjinnye fiqa...goodluck.huhu

Exchange link

.