Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 7, 2013

Kalau Namanya dah rezeki...



Salam Jumaat readers...

Mesti korang tertanya2 rezeki apa yang fiqa maksudkan?? rezeki terbahagi kepada macam2 lah kan no need fiqa jadi ustazah lah kan haha. Semalam fiqa dapat parcel from TNT courier service.. At first ingat tudung nikah yang fiqa order thru online. tapi bila dapat mak aih besarnya parcel! Memang terkejut glew tengok from intel   company kot.. then dalam hati berkata "aik aku beli barangan intel online kah??" *sambil garu kepala time tu*

Lepas dah pikir dekat 5 minit (lama tuuu) fiqa rasa better buka jela parcel tu kot2 dapat laptop sebijik keeeeeerrrr hahaha. Once dah buka, jeng jeng jeng... korang tau apa yang ada dalam parcel tu????



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Pendrive ??? 

Salah! haha


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 Laptop free???

Perghhh sujud syukur wehh.. haha. SALAH gak!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

scroll lagi sikit!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Taraaaa!!!  



LINE character doll! Alhamdulillah rezeki sangat2.

Hari tu fiqa ada join contest LINE dekat FB.. dorang nak 300 winners je.. tak sangka fiqa menang =) huhu. Sampai sekarang brown and sally ni duduk sebelah fiqa.. jadi peneman setia hehe. memang dah lama nak bear LINE,, tapi xpernah dapat.. kali ni dapat for free je hehe. Its okay lah jadi budak2 pon sebab limited edition nih =p 

P/S : fiqa memang bear collector ahaks. lagi2 yg limited edition,.. macam Hello kitty MCD tuhh =p


6 comments:

anis suryanie anis suryanie said... [Reply]

ok. sgt jeles nih! huhu.. nak jugakkk... huhuhu

Dianaa Dianaa said... [Reply]

tahniah! comel bear tu :D

Jumria Alimuddin Jumria Alimuddin said... [Reply]

comelnya bear tu...hehehe....lama uda xnmpk bear bsr....last dpt bear msa zaman blajar dlu2....tu pn mama uda ubah jadi bantal sebelum kwin dulu...hehehee...congrats :)

http://jumnutriblog.blogspot.com/2013/06/meal-shakes.html

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Untung2..rezeki btul.. ^_^

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

fyqa...comelny bear tu....best peluk tido...bear akak yg paling besar si pooh...tp dh lama letak dlm stor...sbb akak ni penakut :)

"bella Chentaku" "bella Chentaku" said... [Reply]

congrate dear!..bestnyee dpt bear line... ade lg x contest tuh? heheheee

Exchange link

.