Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, June 6, 2013

Props for Nikah Day!


Salam Readers ~

Props yang fiqa tempah dah sampai semalam. If korang baca previous entry, fiqa order props ni 12pcs RM50 free pos.. Bagi fiqa sesuai lah dengan harga sebab material dia pakai bukan lah kertas A4 or pakai mounting board ke.. nak sebut material apa tak tau lah lak nama nya huhu..

Insyaallah our LOVE TILL JANNAH 

Ada lagi 6 fiqa tak tunjuk.. kita tunggu time nikah nanti okeyy! hehe. Actually even ni untuk majlis nikah, tapi untuk nikah fiqa ada pergi bergambar outdoor.. so boleh lah nak posing bagai dengan props ni nanti.. En tunang tak suka props, tapi kali ni fiqa paksa dia pegang props.. waktu bertunang dulu hampeh langsung taknak pegang, bergambar pon tak nak! haishhh sebab waktu tunang xde OP suruh kazen yang amek gambar.. untuk nikah and majlis reception memang wajib amek OP kalau tak..... gambar merapu yang banyak jawabnye!

5 comments:

misz sheyla misz sheyla said... [Reply]

dah dpt prop..seronoknye....tunang awak same ngan husband akak... x nak bergmbr...xnak pegang prop...malas nak paksa, sebab muke die penat sangat2...haish,...jeles...

aisyah kz aisyah kz said... [Reply]

feyqa tmph kat mane props nie?

cha cha said... [Reply]

jangan feyqa duk posing dulu guna props ni sorang2 dahla haha mane tau excited sgt kan :p

anis suryanie anis suryanie said... [Reply]

hehehe.. same la ngan akak, buat props utk nikah je.. t reception y lain pulak.. hehehe.. props feqka tu npk tebal n kemas.. akak diy je dear.. huhuhu

cik fadh cik fadh said... [Reply]

wahh comel2..fadh mase tunang hr tu bt sndiri je..bukan main jenuh nk bt tuh..eyka share la mane nk roder ni..huhu

Exchange link

.