Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, January 23, 2014

Lagi Seminggu Lebih jeee!



Salam Readers~

Agak lama juga fiqa x update blog kan? hehe maap ye busy sikit dengan majlis resepsi fiqa pada 1 Feb ni kat Johor. Sesiapa yang nak ke johor 1 Feb ni, or stay dekat johor nak datang majlis fiqa, boleh lah drop email, nti fiqa send alamat semua ok!

Lepas habis exam last week, fiqa terus balik pontian settle kan bayaran dengan wedding planner and catering. Alhamdulillah dah setel, depo untuk photographer pun dah setel, tinggal abam photographer tangkap gambar fiqa ng asben cantik2 je! haha.

Tapi fiqa bersyukur, sepanjang pregnancy ni, (alhamdulillah dah 8weeks lebih) alahan fiqa tak teruk. Cuma badan siang malam selalu sejuk, kadang2 bila malam je panas, muntah tu mcm seminggu sekali dua je sebab fiqa selalu bloating. Perut ni banyak sangat angin. Bila banyak angin lagi la trigger nak muntah kan lagi2 kalau perut tengah full..huhu. Lepas tu pinggang selalu sakit lagi2 kalau baring terlentang lama sangat or duduk lama sangat huhu. Memang camtu ye pregnant? Tapi takpe lah janji anak fiqa sihat dah cukup bagi fiqa =') korang doakan semoga epanjang fiqa pregnant dipermudahkan oleh Allah ye Amin!

Ok lah setakat ni je yang fiqa nak update, nanti update lagi! Sesiapa yang nak datang majlis fiqa, drop email tau =)






5 comments:

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

jaga diri baek2 fiqa ;)

S. Faezah S. Faezah said... [Reply]

lama xdtg sinii..semoga mummy n baby sihatt..nnt kongsi pic wedding tauu :)

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: :: My BeAuTiFuL wOrLd :: said... [Reply]

hrp x terlambat lg nk wish slmt pengantin baru kt u dear :)

smg jd isteri solehah ya?

salam kenal :)

Sheila Salim Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum awak. bestnya.. semoga sihat2 selalu... jaga diri baik-baik (",) saya johor di Kluang. awak?

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cheekychubycutegirl - Insyaallah tq dear!

@s.faezah : nsnti fiqa share ye dear!

@my beutiful world : salam kenal :) tq ye wish dear! Insyaallah semoga kita semua jadi isteri yg solehah amin..

@sheila salim : fiqa duduk kl.. tapi buat majlis kat pontian hari tu..kukup golf rsort :)

Exchange link

.