Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 14, 2014

Majlis Resepsi Fiqa & Faiz

 

Alhamdulillah selesai sudah majlis resepsi sebelah fiqa. Memang lambat sikit buat sebab time tu fiqa cuti sem for almost 1 month, so decide nikah awal pada September tahun lalu, and majlis resepsi buat pada raya cina tahun ni, 1 Feb 2014 bertempat di Kukup Golf Resort. Ramai kawan2 tanya kenapa tak buat kat KL, fiqa cakap saudara mara ramai kat Johor and ada yang stay kat Singapore. Kalau buat kat KL nanti ramai saudara yang tak dapat datang huhu. Gambar daripada OP belum dapat lagi, tapi OP ni ada upload gambar kat fb, so ambil daripada fb op and cousin2 hehe.


Banner yang ala2 comey ghitu hehe




 Tu meja Guestbook fiqa, semuanya DIY. malas nak suruh wedding planner. Paling kurang kena charge RM300 untuk meja guestbook sahaja!
 
 
 
DIY candy buffet. Nak buat lagi cun! Tapi sebab kemalasan yang melampau time early pregnancy hari tu, fiqa buat apa yang larat jela. Janji ada huhu.
 
 
 
 
 Okay lawak gila muka aku. huhu =.=
 
 
 
 
2 orang cousins yang lawa & handsome hehe
 
 
 
 
Makan berdamai. Lapar plak tengok gambar nih =P
 
 
 
 
Semua orang enjoy makan. Pengantin je yang tak enjoy sebab kena bergambar huhu!
 
 
 
 
Sanding bertiga! Suami + Isteri = Baby dalam perut =) Alhamdulillah
 
 
 
 
Buat muka jual mahal konon! hahaha
 
 
 
 
comel tak bunga tangan bebear tuh? hehe. Tak pernah nampak orang buat so terfikir nak tempah bunga bebear hehe
 
 
 
Gambar Outdoor
 
Romantik tak? haha
 
 
 
 
Main snooker atas padang golf ke bang? haha
 
 
 
 
Part ni paling lawak sebab fiqa macam tak reti nak pegang kayu golf haha
 
 
 
 
Alamak laki aku macam Mr Bean lah plak! hahaha
 
 
 
 
Pengantin Gangster!
 
 
 
 
Gemuknya =.= belum lagi perut membesar dengan comel huhu
 
 
 
 
Masa ni semua family fiqa & tetamu dah balik. So bergambar lah kat sini buat kenangan.
 
 
Fiqa dapat stay 1 malam kat kukup golf resort. Bilik dia ok lah. Tapi malam tu fiqa ajak asben balik rumah atok sebab nak jumpa uncle2 and aunty semua. Bilik tu buat tidur je sebab kat rumah atok fiqa ramai sangat orang hehe.
 
Alhamdulillah majlis dah selesai. Lega sangat! Baju pengantin ni fiqa punya. Memang nak buat dress so fiqa beli kain jenis italian dutchess and husband pakai coat beli dekat One Utama.. Orang tanya fiqa, lepas ni bila lagi nak pakai dress ni? Fiqa jawab, nak simpan untuk anak. Boleh gitu?? haha.
 
Lepas tu orang tanya honeymoon ke mana? Lepas nikah hari tu honeymoon ke Penang. Takde rezeki nak dapat baby time tu. So next trip kali ni namanya babymoon bukan honeymoon! Insyaallah bulan April ni kita ke negara kangaroooooo ye =)
 
Okey jumpa next entry!
 
 
 
 
 

16 comments:

Ezy Loy Ezy Loy said... [Reply]

wahhh dh pregnant!! tahniah fiqa..
akk ni je xde rezeki lg.. kawen dulu lg dr fiqa.. =')

Sheila Salim Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum fiqa.. bestnya sanding ada baby kat dalam. hehehe nanti baby da keluar, jangan lupa beritahu dia ye. hehehe... fiqa, comellah gambar outdoor korang. nampak gangster. hiewhiew~~~~

hajar hajar said... [Reply]

tahniah.... comel sgt pengantinnye...

Sheila Salim Sheila Salim said... [Reply]

Fiqa, dah masuk 6 bulan ni baru kita start beli barang baby.. lepas confirm jantina baru beria-ria sket nak membeli.. hihi. Fiqa nanti dah 6 bulan ke atas, bolehlah mula beli. sebelum tu survey2 dulu.. nanti dah sampai masa, senang nak bershopping ^___________^

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ezy Loy rezeki kak alhamdulillah. Fiqa pon bukan bunting pelamin ni. hampir 3 bulan jga tunggu..Insyaallah fiqa doakn rezeki akak utk preggy :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Sheila Salim tula nanti dia dh besar memang nak tunjuk hehe wah time tu je kami jadi gangster kejap hehe :P

zarulfarhana zarulfarhana said... [Reply]

tahniah...sgt cntik...

Farahin Ahmad Farahin Ahmad said... [Reply]

Pregnant dah dye. Tahniahh fiqa :)))

zaffira zaffira said... [Reply]

Congrats fyqa :) cantik baju! Jaga kesihatan k?

zaffira zaffira said... [Reply]

Congrats fyqa :) cantik baju! Jaga kesihatan k?

cik fadh cik fadh said... [Reply]

wahhhhh tup2 dah pregnant..tahniahhhh fiqa ! seronoknyaaa ! xsabarrrr nk langsunggg kite sndiri plak..hehe

nuna nuna said... [Reply]

letih tak bsanding bertiga? jge diri bebaik mummy!

anajingga anajingga said... [Reply]

Tahniah feyqa sanding bertiga lagi...ni baru betul bunting pelamin..semoga dipermudahkan menempuh hari2 mendatang...salam ukhwah..

merahitujambu merahitujambu said... [Reply]

tema comel..dh jadi trendkan tema dia

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

comel je pengantin ni ^___^ akak outdoor x settle lagi....mood malas sudah mari huhu

ct kektus ct kektus said... [Reply]

tema kawen tu cantekk ! suka pulak. hihii :)

Exchange link

.