Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, October 30, 2014

Suntikan 1 bulan


Salam Readers

Last 3 weeks hanzalah kena cucuk untuk sebulan. Masa kena cucuk tu dia tengah sedap tidur. Bila jarum tu tembus je kulit peha dia, terus menangis Haha. Bila Nurse tarik keluar je jarum tu terus senyap and tidur balik. Alolo marah jarum kacau dia tidur la tu Hehe


Results suntikan sebulan 

Berat: 4.6kg
Tinggi: 58cm

Suntikan yg kedua minggu depan. Pelik juga tgk hanzalah sbb berat dia naik banyak tapi tak nampak dia bam2 pun huhu. Orang cakap isi padat. Mungkin juga! Hehe 

Nurse ramai paksa fiqa amek perancang. Fiqa amek tapi fiqa tak makan. Boleh gitu? Hehe. Ok lah nanti update lagi..nak mandi kan hanzalah Hehe 

5 comments:

misz sheyla misz sheyla said... [Reply]

oloh..nomeynye dia...anak lelaki kot..berat tulang...isi padat

cik mah cik mah said... [Reply]

Conelnyer die...cium sikit...sm mcm azwa masa kena suntik..tp cik mah kejut die dr tdo..takut die terkejut..

shaliza aziz shaliza aziz said... [Reply]

good baby :) dia demam tak after cucuk tu? dulu masa anak ieja baby, sblm cucuk mak pesan bg ubat demam. takut dia demam after cucuk

Puan Awin Puan Awin said... [Reply]

hanzalah budak bijak ;) pas kena cucuk, sambung tdo balik ye....

Sya Mimie Sya Mimie said... [Reply]

Asslmkm bby boy.. :)
Sama mcm ank akk. Td akk x bg tdo. Msa tu tgh nyusu. Dia menjerit jap. Elok dh kuar jarum sambung nyusu then tdo.. Hihi
Bby boy orng kata berat tulang..

Exchange link

.